Acumen Integrat organizeaza a patra editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2014

Acumen Integrat anunta cea de-a patra editie a Conferintei devenite traditie Managementul Performantei in Romania. Evenimentul va avea loc in perioada 23 – 25 octombrie 2014, la Hotel Ramada Sibiu.

Conferinta reprezinta o oportunitate de a invata de la practicieni in managementul performantei, de a genera noi idei si de a cunoaste profesionisti in domeniu, din Romania si de la nivel international. Datorita succesului de pana acum, Conferinta a devenit o traditie ajungand la a patra editie.

Fiind un eveniment unic din perspectiva domeniului, a tematicilor abordate si a vorbitorilor, Conferinta Managementul Performantei in Romania reuneste in fiecare an practicieni in managementul performantei din diverse industrii: resurse umane, servicii profesionale, administratie publica, automotive, banking, retail, sanatate si diverse arii functionale: IT&C, logistica, manufacturing, marketing, vanzari. Evenimentul aduce la Sibiu specialisti din sfera managementului performantei care ofera in cadrul conferintei informatii legate de bune practici si abordari de succes in domeniu.

Masterclass-ul, desfasurat in prima zi, 23 octombrie, va deschide evenimentul si va fi sustinut in limba engleza de catre Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud. Dr. 3M va fi prezent pentru a treia oara in Romania, iar la Sibiu va prezenta studii de caz ample, noutati in domeniu, oferind sfaturi practice despre implementarea si utilizarea sistemelor de management al performantei, atat la nivelul organizatiilor private, cat si al celor publice.

Sesiunile de prezentari din 24 si 25 octombrie sunt structurate in 3 module: „Managementul performantei la nivel strategic”, „Managementul performantei la nivel operational” si „Managementul performantei la nivel individual” in care vorbitori din cadrul unor companii cunoscute din Romania vor impartasi viziuni diferite in domeniul Managementul Performantei.

Evenimentul este completat de 3 workshopuri in paralel pe temele: Balanced Scorecard, Indicatori de performanta si Criterii de performanta. In a doua jumatate a zilei va avea loc simularea de business „Friday Night at the ER”.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.conferinta.kpis.ro

Evenimentul este conceput pentru a oferi top managerilor, antreprenorilor, managerilor de strategie, de divizie sau departament, liderilor de echipe, responsabililor sau coordonatorilor de proiecte o imagine asupra practicilor de managementul performantei la toate nivelurile organizationale in Romania si la nivel international.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Anca Degeratu
Coordonator Eveniment
Tel.:+40 264 414 360
Email: anca.degeratu@acumen.ro