window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Conferinta Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania 2015

Acumen Integrat anunta organizarea primei editii a Conferintei Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania, care se va desfasura in perioada 4-6 iunie 2015 la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Bazandu-se pe un concept unic, evenimentul va reuni manageri si profesionisti din cadrul celor mai bune servicii de relatii clienti din Romania, apartinand unor domenii variate precum: comert online, HoReCa, automotive, bancar, call center, telecom, comert cu amanuntul.

Participarea la conferinta constituie o oportunitate de a cunoaste si invata de la practicieni renumiti in relatiile cu clientii, promotori ai celor mai bune practici la nivel national si international.

Participantii vor asista la 12 sesiuni de prezentari pe cele mai relevante teme regasite la nivelul managementului relatiilor cu clientii, avand totodata posibilitatea de a se implica in dezbateri cu profesionistii invitati in cadrul celor 4 paneluri de discutii.

Sesiunile de prezentari din datele de 4 si 5 iunie sunt relevante in contextul managementului relatiilor cu clientii, fiind tratate subiecte precum: satisfactia clientilor interni si externi, masurarea satisfactiei clientilor, relatiile cu clientii intr-un context multicultural. Printre vorbitorii confirmati se afla reprezentanti ai companiilor Sykes, Enel, Autonom, Banca Transilvania, Altex, The KPI Institute.

Evenimentul este completat de trei workshop-uri cu teme care vor aborda cazuri de bune practici in serviciul cu clientii, vor dezvolta abilitati si tehnici de gestionare a plangerilor venite din partea clientilor, vor pune la dispozitie instrumente de masurare a performantei in relatia cu clientii. Sesiunile de workshopuri se vor desfasura in paralel si vor avea loc in data de 6 iunie.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului:
http://www.acumenintegrat.ro/Conferinta-Managementul-Relatiilor-cu-Clientii-in-Romania/

Interesul crescut acordat relatiilor cu clientii incurajeaza intrunirea in cadrul unui asemenea eveniment atat a profesionistilor din randul companiilor de top care ofera servicii pentru clienti, cat si a tuturor persoanelor care interactioneaza direct sau indirect cu clientii.

Go to Top