window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Adama vizeaza noi proiecte imobiliare, in timp ce alti dezvoltatori au pus lacat pe ansamblurile rezidentiale

Adama, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, are in plan lansarea de noi proiecte si demonstreaza ca poate iesi cu bine din criza.

Daca, potrivit celor mai noi statistici, peste 35 de proiecte din Capitala au fost anulate, sau in cel mai bun caz amanate, in ultimul an, o parte dintre dezvoltatorii locali au demonstrat ca situatia economica actuala poate fi depasita.

Printre acestia se numara si Adama, unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata imobiliara romaneasca, care a inaugurat in ultimele luni doua proiecte in Bucuresti, Evocasa Armonia si Evocasa Selecta,anul asta,in cateva luni vor lansa in Bucuresti prima faza din proiectul Optima in cartierul Titan si prima faza din proiecltul Orizont in Ploiesti (care contine 108 apartamente si 40 vile) si vizeaza noi investitii, atat pe piata locala cat si pe plan international.

Noi nu am facut compromisuri si concesii, ci doar am muncit. Chiar si in perioada de criza, am dus la bun sfarsit ceea ce am inceput si am facut acest lucru onorabil. Am finalizat proiecte importante, iar acum drumul nostru continua cu noi investitiii. Ne vom focusa pe noi faze ale unor proiecte deja demarate atat in tara cat si in strainatate. In plus, avem de gand sa incepem noi proiecte. Romania este principala noastra prioritate si vizam ajungerea la cateva mii (un numar de – 3.000) de locuinte in cativa ani , a declarat Asher Lax, Director de Marketing si Vanzari al Adama.
Potrivit oficialului companiei, Adama se gandeste deja la un nou proiect rezidential in Bucuresti. Vrem sa construim locuinte si in cartierul Berceni, a subliniat Lax.
Adama mizeaza si pe pietele internationale si planuieste proiecte de amploare in Ucraina, Republica Moldova si Turcia.

Primul proiect va fi lansat in Ucraina, la Kiev, si va purta numele Riverside Exclusive. Ansamblul va fi alcatuit din 100 de vile private de lux si medii. Tot in Ucraina, Adama va dezvolta si prima micro-regiune, sub denumirea Zaporozhye Residences. Amplasat pe o zona deluroasa de deasupra raului Dnepr, la numai 10 minute de centrul orasului Zaporozhye, acest cartier va contine peste 1.000 de locuinte de lux si medii.

Cel mai recent studiu realizat de compania RealTime, prezentat in cadrul targului tIMOn, face o radiografiere a pietei imobiliare din Bucuresti in primul trimestru si arata ca pana in prezent nu au mai fost anuntate lansari de noi proiecte imobiliare. Datele statistice indica, in schimb, ca s-au inregistrat anularea/amanarea pe perioade nedeterminata a mai mult de 13.000 de unitati din 37 de ansambluri sau fazele urmatoare a unor proiecte finalizate sau in curs de finalizare.

DMI
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

2014-01-29T14:29:40+02:0021 mai 2010|Categories: arhitectura / design / imobiliare, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top