Avertizată de Viorel Dragu că „o va distruge,” ADDA e invitată în al cincilea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează pe 5 noiembrie, de la ora 22.00. Șansele sunt „mari”, mai ales că gazda și-a pregătit în premieră întrebări. Firește, în primă fază, Viorel se leagă de penultima ei melodie, care conține versurile „Nimic nu arde cum arzi tu”, în ton cu Delia („Du-te, mă, baby”) și Corina („Nimeni altcineva n-are o iubire așa de mare ca ta”).

„Ce a vrut autorul să spună? Am vrut să-mi arăt și latura sexy”, declară cântăreața, care admite că e mai greu să facă asta atunci când e complet răcită, cum e cazul la filmarea emisiunii. Apoi, Viorel foarfecă melodia ADDEI pentru amante. „Nu trebuie să dea și femeia aia o replică? Păi, el zice: «Lasă-mă, Ană, să mă duc acasă/ La copii și la nevastă». Săracu’ de tine! Se duce la nevastă-sa, că amanta nu îi făcea de mâncare, chiar zic asta în piesă. Melodia originală e din popor, Ioan Bocșa a făcut-o cunoscută și eu am vrut să dau o replică. Așa că am făcut o conversație între nevastă și amantă”, detaliază ADDA. „A bubuit piesa, nu mă așteptam, voiam să o fac că mi se părea tare ideea și când am văzut că a intrat pe radio a doua zi am rămas șocată”, povestește ADDA.

„Eu nu sunt o tristă. Nu stau în timpul liber să plâng. Sunt chiar nebună, mai ales de când sunt mamă, atât mă prostesc și mă strâmb!”, îi declară lui Viorel din senin cântăreața.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Show de seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea