Adesgo: Diamond - Secretul unui antrenament reușit

Minim o jumătate de oră de mişcare pe zi este recomandată pentru un stil de viaţă sănătos, dar și pentru o siluetă de invidiat. Pentru ca antrenamentul (dans, fitness etc) să fie unul reușit, specialiștii ne sfătuiesc să  ne echipăm adecvat.

Diamond by Adesgo vine în ajutorul nostru cu o gamă special gândită pentru cei care fac mișcare. Așa că, gata cu colanții care se lărgesc sau care se lipesc de corp. Ai suportat destul și bustierele ineficiente, care nu te ajutau deloc să ai libertate de mișcare în timpul exercițiilor fizice. Acum te poți bucura de gama Diamond Pro și de tehnologia Transwet, care asigură prin microfibre un bun control al umidității, lăsând pielea să respire.  Acum poți alege colanții Diamond Pro Sport 3. Sunt perfecți pentru antrenamentele intense. Datorită formei mulate pe picior și a materialului special prelucrat pentru a suține flexibilitatea mișcărilor, colanții colanții Diamond Pro Sport 3 sunt alegerea perfectă pentru orele tale de sport. În plus, grație tehnologiei QuickDry, pielea ta respiră mai bine și transpirația este absorbită mai rapid pentru a te proteja de disconfortul unui echipament umed.

Îți recomandăm și hanoracele din gama Diamond Pro. Ele sunt concepute respectând două principii clasice: calitatea materialelor folosite și rezistența acestora la efort. Ȋţi oferă protecția de care ai nevoie în zilele mai răcoroase dar, în același timp, materialul permite pielii să respire și favorizează elasticitatea mișcării în timpul activităților sportive.

Pe lângă faptul că întreaga gamă Diamond Pro e confecţionată din cele mai bune materiale, care îți modelează silueta și o ajută să își păstreze formele ideale, chiar și atunci când faci exercițiile fizice, aceasta e special concepută pentru a rezista timp îndelungat, fără să se deterioreze. Așadar, antrenamentele tale au un aliat de încredere.