window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Adina Buzatu a celebrat primavara la magazinul TRENDS din Calea Victoriei

Adina Buzatu a celebrat primavara la magazinul TRENDS din Calea VictorieiImpulsionata de primele vibratii ale primaverii, stilista Adina Buzatu a adus bucuria, culorile si optimismul anotimpului si in magazinele TRENDS, prezentand noile colectii, fresh si seducatoare.

Pentru a intregi atmosfera de prospetime si a pune in valoare noile colectii, Adina Buzatu a reamenajat complet magazinul TRENDS din Calea Victoriei, creand un cadru nou, foarte elegant si sofisticat, in care clientii sa se simta minunat.

Magazinul sub noua sa infatisare a fost inaugurat chiar cu ocazia zilei de nastere a Adinei, luni, 19 martie, prilej cu care stilista a dorit sa aiba alaturi prieteni dragi si sa se inconjoare de energia pozitiva a acestora. Seful arbitrilor Ion Craciunescu, Ovidiu Komornic, “carcotasul” Mihai Gainusa, Lucian Mandruta, Gheorghe Turda, Andrei Zaharescu, Alex Velea, Marian Dragulescu, Marius Florea Vizante, Zoli Toth de la Sistem, Mircea N. Stoian, Andrei Duban, prezentatorul tv Andrei Nourescu- sunt doar o parte dintre cei care i-au urat succes Adinei la inceputul unei noi etape din povestea TRENDS.

Invitatii i-au adus stilistei o multime de flori, buchete minunate pline de culori vii care au decorat irezistibil magazinul pregatit pentru a intampina primavara, in acordurile rafinate ale unei muzici interpretate de instrumentistii grupului Devas.

“Colectiile masculine din acest sezon sunt pline de veselie si culoare. Se poarta hainele neconstruite, cu un croi slim care urmareste elegant linia corpului, confectionate din materiale naturale si confortabile. Pantofii sunt si ei in culori vibrante si trebuie asortati original. Am reamenajat magazinul pentru a intregi atmosfera de nou, de prospetime, de vitalitate. Eu sunt o perfectionista si imi place sa vin mereu cu ceva nou, care sa-mi incante clientii. Am redecorat magazinul in pofida faptului ca el avea déjà un design modern si rafinat, pentru ca simt nevoia sa ma reinventez de fiecare data si imi plac schimbarile. Am ales un designer grec , pe Eve Baltas, reprezentanta a International Architects and Partners, pentru ca am considerat ca dintre toate optiunile a fost cea care a inteles cel mai bine conceptul si filosofia brandului meu”, a spus Adina Buzatu, care a taiat panglica inaugurala la ora 14.15, dupa ce Mihai Gainusa, Lucian Mandruta si Ion Craciunescu au tinut cate un scurt discurs, in care au elogiat aportul pe care il are stilista la eleganta si stilul masculin din Romania.

Unii dintre invitati si-au marcat intr-un mod inedit aparitia la eveniment. Bunaoara, Lucian Mandruta a venit …pe bicicleta! Sportiv si bun prieten cu mediul, prezentatorul foloseste des acest mijloc de transport, care il mentine intr-o buna forma fizica si nu-i da batai de cap atunci cand cauta loc de parcare. Nici cosul de flori pe care i l-a adus Adinei, folosind ghidonul drept suport, nu l-a impiedicat pe Mandruta sa se deplaseze eco. Venit direct din Maramures, dupa o noapte intreaga de calatorie, artistul Gheorghe Turda a tinut sa-i fie alaturi Adinei la evenimentul de la magazinul TRENDS din Calea Victoriei pentru a o felicita. Plin de viata, cantaretul de muzica populara a fost protagonistul unui moment spontan foarte savurat de cei prezenti la petrecere. Acompaniat de instrumentistii grupului Devas, cei care au asigurat o ambianta sonora eleganta si relaxata a petrecerii, artistul a intonat, in aplauzele tuturor, un “La multi ani!” care a cutremurat cladirea.

“M-a impresionat enorm, pentru ca are o voce superba si pentru ca sunt o mare admiratoare a domniei sale, atat ca artist, dar mai ales ca om”, a spus Adina Buzatu.

Cantaretul Alex Velea, un client fidel al magazinelor TRENDS, nu putea lipsi nici el de la eveniment. Artistul si-a facut aparitia la petrecerea de luni imbracat in haine de la brandurile TRENDS si i-a daruit Adinei un bonsai, care va avea misiunea de a fi gazda verde a magazinului din Calea Victoriei .

“Carcotasul” Mihai Gainusa a fost la fel de galant, felicitand-o pe stilista pentru reinventare. El i-a adus Adinei un cos cu flori si cartea sa, Jurnal din viitor” cu autograf.

Gimnastul Marian Dragulescu a venit de asemenea incarcat cu flori, iar actorul Marius Florea Vizante a felicitat-o pe Adina, marcand momentul printr-un buchet imens de lalele violet.

Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, este un admirator declarat al hainelor TRENDS by Adina Buzatu , lucru pe care l-a marturisit inca o data in cadrul evenimentului din Calea Victoriei. Venit sa o felicite pe Adina pentru debutul inspirat in noul sezon, seful arbitrajului romanesc a profitat de ocazie pentru a face shopping. El a admirat noile colectii si a ales cateva piese pentru a-si reinnoi garderoba.

Cunoscut pentru eleganta sa, Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a tinut sa o felicite pe Adina Buzatu cu ocazia evenimentului de luni. Fiind insa retinut la o sedinta de guvern , Borbely nu a putut fi prezent la inaugurare, dar i-a trimis stilistei un buchet urias de flori prin intermediul asistentei sale, Erika Lengyel.

“Mi-a facut mare placere sa primesc florile, pentru ca am o deosebita admiratie pentru domnul ministru Borbely, care este unul dintre domnii eleganti atat in tinuta, cat si in atitudine. Domnia sa a fost prezent aproape de fiecare data la evenimentele noastre de-a lungul timpului si ne-a purtat noroc”, a declarat Adina Buzatu.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top