window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Crema societatii romanesti a participat ieri seara la un eveniment de exceptie incheiat cu o prezentare de moda Trends by Adina Buzatu in cadrul careia cunoscuta stilista a lansat parfumul ce-i poarta semnatura.

Este binenteles un parfum masculin, primul parfum masculin din Romania, realizat in colaborare cu D&P Perfumum si se gaseste deja in 40 de magazine din toata tara. De la politicieni precum ministrul Laszlo Borbely sau europarlamentarul Petru Luhan, artisti precum Razvan Mazilu, Ozana Barabancea, Andrei Duban sau marii maestri Sergiu Nicolaescu si Iurie Darie, omul de afaceri Viorel Paunescu si managerul sportiv al campioanei Oltchim, cu to]ii au apreciat apa de parfum Trends by Adina Buzatu laudand initiativa stilistei de a lansa prima aroma romaneasca pentru barbati. Notele de varf de mandarina, piper roz, grapefruit, notele medii de frunze de cedru, anason stelat, geranium si notele joase de cedru, patchuli, heliotrop si mosc se imbina sub sloganul Putere. Seductie. Mister. Secretul tau il stiu doar eu. In pofida calitatii sale de exceptie si a esentelor frantuzesti utilizate in concentratie mare, apa de parfum Trends by Adina Buzatu se va vinde la un pret accesibil tuturor buzunarelor pentru ca stilista considera ca parfumul este un lux necesar dorindu-si astfel ca oricine sa si-l poate permite.

TRENDS by Adina Buzatu
office@adinabuzatu.ro
http://www.adinabuzatu.ro

Go to Top