window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Adina Buzatu a pus punkerii la costum

Adina Buzatu a pus punkerii la costumAdina Buzatu militeaza impotriva stigmatizarilor

A pus punkerii la costum

Stilista Adina Buzatu a reusit sa demonstreze prin show-ul de moda TRENDS by Adina Buzatu, desfasurat in cadrul evenimentului GQ, ca pana si rockerii sau punkerii pot fi pusi la patru ace, in ciuda etichetei de rebeli neimblanziti pe care le-o pune de multe ori societetea.

Miercuri seara, la clubul Silver Church din Capitala, a avut loc fashion show-ul TRENDS by Adina Buzatu. Mesajul pe care stilista a vrut si a reusit sa-l transmita publicului a fost acela de toleranta si renuntare la prejudecati, imbracand modele punk in tinute elegante, sofisticate, cu papion. Durii cu creste si unghii negre si machiaj gotic s-au transformat pe podium in cele mai stilate si rasate exemplare masculine, gata sa faca parte din peisajul unui concert la Ateneu, unei gale de film sau al unui important dineu. “De multe ori avem tendinta, atunci cand ne uitam la cineva, sa-l catalogam imediat dupa aparente. Trebuie sa invatam sa ne acceptam semenii si sa incercam sa vedem dincolo de clisee. Eu militez pentru libertate, acea libertate in limita bunului simt, care nu deranjeaza niciodata pe ceilalti”, a declarat Adina Buzatu Stilista a muncit pentru prezentarea de moda TRENDS by Adina Buzatu, in ciuda febrei de 40 de grade pe care o avea, ca efect al unei raceli puternice, dar si a lucrarilor de renovare de la magazinul ei din Calea Victoriei, in care este implicata de doua saptamani.

Satisfactiile Adinei au fost cu atat mai mari, cu cat nu doar show-ul s-a dovedit pe masura asteptarilor, ci si atitudinea prietenilor, care au venit in numar mare sa o sustina din public. Printre cei prezenti la eveniment s-au aflat Ozana Barabancea, Zoli Toth de la Sistem, Cornel Ilie (Vunk), Mircea Solcanu, Gabriel Cotabita, Monica Iagar si Andrei Nourescu, Nicolae Voiculet, buni amici ai stilistei, dar si zece fani care au castigat invitatia la prezentare gratie unui concurs derulat pe pagina de facebook TRENDS by Adina Buzatu.

2014-04-20T16:13:09+03:0029 septembrie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top