window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Adina Buzatu face spectacol la Expo Ideal MariajAdina Buzatu marcheaza o noua prezenta in cadrul Expo Ideal Mariaj (27-29 ianuarie) printr-un show de senzatie TRENDS by Adina Buzatu, care va avea loc, sambata, 28 ianuarie, de la ora 13.00, la Romexpo.

Daca anul trecut stilista a prezentat o capsula a viitorului, anul acesta revine cu picioarele pe pamant, etaland trei concepte diferite de vestimentatie masculina pentru nunta. Pentru ca se poarta nuntile in locatii nonconformiste, ea ofera mirilor alternative pentru petrecerea campeneasca, pe plaja, dar si pentru clasica.

Scena in care se va derula acest sofisticat show de moda destinat mirilor este una spectaculoasa, cu trei decoruri diferite care te duc cu gandul la atmosfera degajata a nuntilor in peisaj rustic, la romantismul casatoriilor pe plaja, dar si la rigoarea eleganta a ceremoniilor clasice.

Cele trei concepte au prins viata gratie aranjamentelor florale tematice rafinat realizate de floraria Magnolia din Cluj, de a carei maiestrie Adina a aflat cu ocazia participarii la expozitia “Nunta la palat”, desfasurata in orasul din inima Ardealului la sfarsitul saptamanii trecute.

Adina Buzatu va fi prezenta la Romexpo in fiecare dintre cele trei zile cat va dura Expo Ideal Mariaj, pentru ca, asa cum se stie, ea s-a implicat in campania anti-kitsch si doreste sa fie alaturi de miri pentru a-I ajuta sa-si aleaga tinutele potrivite.

Go to Top