Adina Buzatu, model pentru propriul magazinLa final de an, Adina Buzatu a pregatit o mare surpriza clientilor magazinelor TRENDS. La sugestia stilistului Razvan Sanda, autorul conceptului, Adina si-a facut curaj si a decis sa pozeze ea insasi pentru calendarul TRENDS by Adina Buzatu 2012.

Cu toate ca nu a mai facut asta niciodata pana acum, stilista a reusit sa-si asume cu profesionalism rolul de fotomodel pentru cele 12 tinute masculine complete care ilustreaza calendarul anului viitor. Sedinta foto a fost una istovitoare, durand nu mai putin de 13 ore, timp in care Adina a imbracat peste 80 de piese vestimentare pe care le-a accesorizat cu cateva palarii Borsaliono spectaculoase, din colectia ei personala. Cu toate ca nu stie sa pozeze, cel putin nu asa cum o cere un astfel de context, Adina s-a descurcat foarte bine, gratie sfaturilor si incurajarilor primite de la fotograful Marius Baragan, care a realizat sedinta foto pentru calendar.

“Nu stiu si nici nu imi place sa pozez, dar am fost ajutata de faptul ca Marius Baragan a glumit mereu cu mine si ne-am imprietenit repede, reusind sa comunicam excelent. Am incercat sa fac abstractie de faptul ca telefonul mi-a sunat incontinuu, ca s-a si descarcat bateria de doua ori pe parcursul sedintei foto. Am fost usor crispata la gandul ca voi poza, dar imi dau seama ca am trecut cu bine de acest moment”, ne-a declarat amuzata Adina Buzatu, care a reusit sa fie sexy in cele 12 fotografii fara sa descheie niciun nasture in plus.