window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Adina Buzatu - Prezentare de moda masculina, in premiera la “InTrecerea anilor”Adina Buzatu l-a surprins pe Mircea Radu

Adina Buzatu a conceput o inedita prezentare de moda masculina, care sa puna fata in fata moda anilor ’80 cu cea a anilor 2000 special pentru emisiunea “InTrecerea anilor” de la TVR, care a marcat astfel primul eveniment fashion masculin din portofoliul sau.

Cu piese din colectiile actuale ale cele 32 de branduri care pot fi gasite in exclusivitate in magazinele TRENDS, stilista a reusit sa ilustreze perfect tendintele epocii disco, precum si pe cele ale deceniului trecut.

“Moda trece, stilul ramane. Pe acest motto m-am bazat cand am gandit aceasta prezentare in oglinda. Am folosit piese din colectiile actuale, dar reinterpretate pentru anii ’80, respectiv 2000. De fapt, piesele valoroase sunt aceleasi de-a lungul timpului, doar ca sunt recroite in functie de tendintele actuale. Un exemplu perfect in acest sens este blazerul, care a facut furori in anii ’80, cand era purtat de Don Johnson, cu umerii supradimensionati, dar care se poarta si astazi numai ca in varianta slim”, a declarat Adina Buzatu.

Tinuta care a starnit uimirea prezentatorului emisiunii, Mircea Radu, a fost una sport, accesorizata cu o pereche de jambiere din casmir. “Ce ma surprinde este ca acum se poarta si la barbati, nu numai la femei ca in anii ‘80”, a spus vedeta TVR.

2014-04-21T17:28:34+03:0015 decembrie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , , |
Go to Top