Stilista Adina Buzatu a reusit sa aiba cea mai vie vitrina de magazin din mall-ul din BaneasaStilista Adina Buzatu a reusit sa aiba cea mai vie vitrina de magazin din mall-ul din Baneasa. La propriu!

Pentru ca stilista a avut ideea de a inlocui manechinii din plastic cu niste actori de pantomima care au prezentat clientilor tinutele TRENDS, pe post de marionete manuite de un papusar invizibil si foarte pus pe glume. Cei doi actori au atras imediat toate privirile, reusind sa inveseleasca oamenii care s-au oprit in fata vitrinelor.

Tot pentru a le aduce zambetul pe buze clientilor ei, scopul declarat al acestui show de pantomima in vitrina, Adina Buzatu s-a alaturat la un moment dat celor doi actori, intrand si ea pentru cateva minute in rolul de marioneta. “Am facut lucrul acesta nu ca sa atrag clientii, ci ca sa-i binedispun. Stiu ca toamna e un anotimp mohorat si cum multi dintre ei sunt meteodependenti, ca si mine, am vrut sa le schimb starea si sa-i inveselesc”, a declarat stilista. Intrebata de un reporter daca ar face orice pentru ca magazinul ei sa mearga bine, inclusiv sa stea in vitrina, Adina Buzatu a raspuns afirmativ, precizand insa ca prefera sa faca lucrurile in care este cu adevarat eficienta. “Imi face placere sa stau in vitrina, numai ca locul meu nu este acolo. Mai potrivit pentru mine si cu mult mai eficient pentru clientii mei este c