window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Adobe sufla in ceafa celor de la Avid si Apple ?!

Adobe Systems Incorporated a anuntat lansarea Adobe Creative Suite 5, o editie inovatoare a programelor de design si dezvoltare pentru orice mediu de lucru creativ. Concentrandu-se pe interactivitate, performanta si maximizarea impactului continutului digital si al campaniilor de marketing pe diferite medii si echipamente, linia de produse Creative Suite 5 aduce versiuni noi ale programelor creative oferind in acelasi timp imbunatatiri ale modului de lucru pentru designeri si dezvoltatori. Oferind integrare cu continutul online si capabilitati de masurare si optimizare a marketing-ului digital, produsele Creative Suite 5 includ acces la tehnologiile Omniture pentru captarea, stocarea si analiza informatiilor generate de site-uri Web sau provenite din alte surse. In plus, o componenta noua, Adobe Flash Catalyst se alatura suitei de produse si permite realizarea de continut interactiv fara necesitatea de a scrie cod, imbunatatind procesul de colaborare dintre designer si dezvoltator.

Familia de produse Adobe CS 5 permite de asemenea creatia de continut si de aplicatii pentru Flash Player 10.1 si Adobe AIR 2, versiuni optimizate pentru dispozitive mobile performante si proiectate pentru a profita de capabilitatile native ale echipamentelor pentru o experienta utilizator mai bogata.

Noua gama de produse cuprinde Adobe Creative Suite 5 Master Collection, ce include intr-un singur pachet toate instrumentele Adobe Creative Suite precum Photoshop CS5, Illustrator CS5, InDesign CS5, Flash Catalyst CS5, Flash Professional CS5, Dreamweaver CS5, Adobe Premiere Pro CS5 si After Effects CS5. Aceste instrumente sunt disponibile separat sau intr-una din cele cinci editii Creative Suite: Creative Suite 5 Master Collection, Creative Suite 5 Design Premium, Creative Suite 5 Web Premium, Creative Suite 5 Production Premium si Creative Suite 5 Design Standard.

Mai mult de 250 de functionalitati nou au fost integrate in Adobe Creative Suite 5 Master Collection. InDesign CS5 sustine tranzitia la publicarea digitala prin documente interactive si suport imbunatatit pentru sisteme de tip electronic reader. Creatia si editarea de imagini este imbunatatita in Photoshop CS5 cu ajutorul instrumentului Refine Edge si a functionalitatii de eliminare a elementelor unei imagini si de inlocuire a pixelilor lipsa prezente in noul instrument Content-Aware Fill.

Imbunatatirile din Adobe Creative Suite 5 Master Collection aduc imbunatatiri semnificative de performanta. Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro si After Effect sunt acum aplicatii native pe 64 de biti atat pe Mac OS X cat si pe Windows.

Utilizand Flash Professional CS5, designerii si dezvoltatorii pot crea, testa si livra continut web pe o gama larga de platforme mobile si dispozitive precum smartphone-uri, tablete si netbook-uri. Utilizatorii pot distribui continut in browser prin intermediul Flash Player 10.1 sau ca aplicatii de sine statatoare utilizand AIR 2 in momentul in care aceste produse vor fi disponibile.

Sursa: www.adobe.com.

2013-12-02T19:53:29+02:0028 aprilie 2010|Categories: IT & Gadget|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top