ADR Sud Muntenia, premiată la Topul firmelor Călăraşi 2012

  • ADR Sud Muntenia, premiată la Topul firmelor Călăraşi 2012

 ADR Sud Muntenia, premiată la Topul firmelor Călăraşi 2012În data de 18 octombrie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a participat la manifestarea prilejuită de decernarea premiilor în cadrul TOPULUI FIRMELOR din judeţul Călăraşi – ediţia 2012. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Călăraşi şi s-a desfăşurat în municipiul Călăraşi. La festivitate au participat reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai instituţiilor descentralizate, ai mediului de afaceri călărăşean, precum şi ai mass-mediei locale.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

În Topul Excelenţei din acest an s-au remarcat următoarele firme: Avicola Dragoş-Vodă, Aqua, Catex, Confort, Gimart Import-Export, Ildu, Institutul de Cercetare Fundulea, Media Print, Prima Nova şi Remat, firme care se află de cinci ani consecutiv în acest top.

În cadrul acestei manifestări, directorul ADR Sud Muntenia a primit, din partea directorului Camerei de comerţ, Marian Drăgan, o diplomă pentru buna colaborare şi aportul la sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri călărăşean. La festivitatea de premiere, directorul Liviu Muşat a susţinut o alocuţiune pe tema procesului de planificare pentru următoarea perioadă de programare (2014 – 2020).

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top