ADR Sud Muntenia, printre studenţii din Călăraşi!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/ADR Sud Muntenia, printre studenţii din Călăraşi!
  • ADR Sud Muntenia, printre studenţii din Călăraşi!

ADR Sud Muntenia, printre studenţii din Călăraşi!ADR Sud Muntenia a demarat Sesiunea de informare destinată studenţilor din regiunea Sud Muntenia. Prima întâlnire informală a avut loc în municipiul Călăraşi, pe 11 octombrie, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, Facultatea de Management Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Organizarea acestui eveniment a avut ca scop promovarea Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 în rândul studenţilor, precum şi impulsionarea interesului tinerilor pentru oportunităţile oferite de finanţările europene. Astfel, studenţilor le-au fost prezentate noţiuni generale despre accesarea fondurilor europene prin Regio, dar şi câteva exemple de succes din judeţul Călăraşi, de implementare a unor proiecte realizate cu asistenţă nerambursabilă prin acest program.

Totodată, în cadrul acestei întâlniri de la Călăraşi s-au purtat discuţii pe tema procesului de planificare pentru următoarea perioadă de programare (2014 – 2020). Astfel, au fost abordate subiecte privind noul context al programării strategice pentru Sud Muntenia, precum şi noile orientări la nivel european şi naţional, ce vor ghida programarea instrumentelor structurale pentru perioada 2014 – 2020.

Evenimentul, la care au participat peste 70 de studenţi, a fost organizat cu sprijinul Axei prioritare 6 „Asistenţă tehnică”, finanţată din REGIO, acesta având scopul de a disemina rezultatele implementării Programului Operaţional Regional în Sud Muntenia.

Daniela TRAIAN,

Şef Serviciu Comunicare

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top