• aaa.advertising4u.ro

In cadrul Adunarii Generale a UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania din data de 28 aprilie a.c., s-a hotarat primirea Aegon Romania ca membru asociat al acesteia. Astfel, numarul de membri ai asociatiei se ridica in acest moment la 25, detinand o pondere de peste 90% din piata locala de asigurari.

„Salutam initiativa Aegon Romania de a adera la UNSAR, in calitate de membru asociat. Implicarea activa a unui numar cat mai mare de asiguratori in constructia si derularea programelor Uniunii nu poate decat sa imbunatateasca rezultatele actiunilor noastre, care urmaresc, in principal, promovarea rolului asiguratorilor si a importantei asigurarilor, precum si cresterea calitatii cadrului legislativ-institutional si operational la nivelul industriei asigurarilor”, a declarat Remi Vrignaud, Presedinte UNSAR.

Aegon Romania este sucursala a Aegon TUnZ Varsovia, devenind, astfel, prima sucursala a unei societati de asigurari care functioneaza in Romania in baza dreptului de stabilire si care are statut de membru asociat al UNSAR.

“Am decis sa ne alaturam UNSAR in speranta ca, impreuna cu ceilalti jucatori din industrie care sunt membri ai asociatiei, vom creste nivelul de educatie financiara si vom contribui la o mai buna constientizare a importantei produselor de asigurare de viata in Romania,” a declarat Sinziana Maioreanu, Country Executive Officer Aegon pentru Romania.

***

Despre UNSAR

Infiintata in 1994, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania reprezinta 25 de companii de profil. Acestea detin o pondere de peste 90% din piata locala de asigurari.

Activitatea UNSAR are drept obiectiv reprezentarea, gestionarea si apararea intereselor profesionale, economice si sociale ale membrilor sai in fata organismelor, organizatiilor publice sau private, atat in Romania, cat si in strainatate.

UNSAR reprezinta, de asemenea, interesele colective ale membrilor sai cu privire la problemele din industria de asigurari, iar functiile sale includ furnizarea de servicii cu valoare adaugata pentru membri si colaborarea cu institutiile publice pe aspecte care privesc piata de asigurare.

Go to Top