window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

AG Weinberger, invitat la FENDER Guitar & Amp RoadShow 2010 / Bucuresti / 18 mai 2010

Marti, 18 mai, de la ora 20:30, The Silver Church va gazdui, in organizarea GuitarShop, FENDER Guitar & Amplifiers RoadShow, avandu-l ca invitat special al evenimentului pe Greg Koch, chitarist si tehnician reprezentativ pentru celebra marca americana. Prezentarea celor mai noi produse Fender va fi urmata de un jam-session de inalta clasa, AG Weinberger fiind invitat sa arate publicului cum poate insufleti performantele instrumente muzicale prezente la show.

Considerat fie un guru, fie un geniu sucit al chitarei, Greg Koch, renumit tehnician si demonstrator Fender, va prezenta in cadrul Guitar & Amp RoadShow 2010 cele mai noi produse ale liderului mondial in producerea de chitare, inclusiv mult asteptata serie Fender American Special, noul GDEC 3.0, dar si o colectie de chitare si chitare-bass Fender pe care GuitarShop le va expune special pentru acest eveniment.

Prezentarea instrumentelor va fi urmata de un concert Greg Koch Trio, in care chitaristul american ii va avea alaturi pe bassistul Tom Good si bateristul Dell Bennett.

Evenimentul se va incheia cu Friends of Fender, un after-party de clasa la care AG Weinberger isi va pune virtuozitatea in slujba chitarei. Artistul va oferi publicului o reprezentatie scenica a ceea ce poate un Fender autentic. Pe aceeasi scena vor urca si alti chitaristi de marca
precum Calin Grigoriu, Florin Ochescu, Eugen Caminschi sau George Baicea.

Cei prezenti la eveniment pot participa la o tragere la sorti, avand sansa de a castiga o chitara Fender American Special Stratocaster si un amplificator Fender GDEC-3 Thirty.

Intrarea la Guitar&Amp RoadShow 2010 este libera.

Mai multe detalii despre eveniment si participarea la tombola se pot obtine de la GuitarShop, distribuitorul Fender in Romania www.proguitar.ro, www.guitarshop.ro.

Contact:
E-mail: office@proguitar.ro
Tel: 021 – 267.40.41 / 021 267. 41.72
office@streetwisepr.ro
http://www.streetwisepr.ro

2014-01-29T14:06:36+02:0007 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top