Agentia Grup Sapte, premiata la Gala Premiilor de Excelenta HR Club!

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, Stiri de BUSINESS/Agentia Grup Sapte, premiata la Gala Premiilor de Excelenta HR Club!

In luna aprilie, comunitatea de HR a premiat excelenta in resurse umane si managementul oamenilor, in cadrul editiei a V-a a Galei Premiilor de Excelenta HR Club. In prezenta a peste 200 profesionisti in resurse umane, manageri de varf si leaderi de business, au fost desemnati castigatorii celor sapte categorii de proiecte de resurse umane si trei categorii de management de varf.

Marinela Guina_Grup Sapte_HR CLUB Agentia Grup Sapte, premiata la Gala Premiilor de Excelenta HR Club

Marinela Guina, Field Director Grup Sapte, a castigat premiul pentru Managerul de Linie al anului din categoria Management de Varf. Marinela Guina coordoneaza in cadrul Grup Sapte o echipa de peste 50 de oameni, formata din Project Manageri si supervizori la nivel national. Avand o experienta de peste 8 ani in Grup Sapte, traseul profesional al Marinelei include pozitiile de BTL Manager, City Manager Client Service, iar de doi ani ocupa pozitia de National Field Director Grup Sapte.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

« Sunt foarte onorata sa ma numar printre castigatorii categoriei Management de Varf si sa primesc acest premiu ca rezultat al efortului comun depus de intreaga echipa Grup Sapte. Este clar insa ca aceasta recompensa ne obliga la dezvoltarea unor noi proiecte de amploare, cu rezultate vizibile pentru anii urmatori » declara Marinela Guina.

 « Acest premiu reprezinta pentru Grup Sapte o dovada a calitatii oamenilor cu care lucram si a dedicarii lor, dar in primul rand acest premiu reflecta o colaborare excelenta intre departamentul de HR si celalalte  departamente, lucru esential in domeniul nostru de activitate » completeaza Aneta Neagomir, HR Director Grup Sapte.

Proiectele nominalizate in cadrul Galei HR Club au fost jurizate in cadrul unui proces format din doua etape, fiind analizate si notate pe baza unor criterii prestabilite atat de catre un juriu de specialisti (format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume care nu au avut proiecte inscrise in competitie), cat si unul format din Directori Generali ale caror companii nu au inscris proiecte in competitie.

 ***

Grup Sapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing si events marketing. Printre clientii cu care Grup Sapte lucreaza in prezent se numara Beiersdorf, Agricola, Staropramen, Bunge, Agrana, Vel Pitar, Lactag, Zewa, Kraft Foods, Henkel, 3M, Milupa, Kandia, Hochland, NESTLE, Unilever, BIC, Alexandrion Group Romania.

In 2012, Grup Sapte a fost nominalizata la premiul Effie, in categoria Shopper Marketing pentru campania NIVEA Sun/Summer Memories.

www.grupsapte.ro, www.facebook.com/grupsapte

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top