window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Agentia imobiliara Palace Estate isi extinde activitatea prin deschiderea unei noi reprezentante cu sediul in Soseaua Nordului. Decizia vine, ca urmare a cresterii portofoliului si a numarului de salariati de la inceputul anului pana in prezent.

„De la inceputul anului 2015, Palace Estate a adoptat un nou model de business, bazat exclusiv pe incurajarea performantelor agentilor nostri. Mai precis, agentia sustine dezvoltarea antreprenoriala a agentilor sai prin crearea unui mediu favorabil acestora. Brokerii imobiliari nu mai sunt angajatii nostri, ci parteneri de afaceri cu obiective extrem de bine setate si un target personal foarte ambitios” spune Yaniv Dahan, proprietarul Palace Estate.

Modelul de afaceri implementat de omul de afaceri a reusit sa stranga in jurul sau o echipa de manageri din multiple domenii de activitate, experienta ca agent imobiliar nefiind o conditie pentru a deveni broker. „Cautam oameni care au aptitudini de business, indiferent de domeniul in care activeaza. Aceste aptitudini se manifesta in realizarea unui plan de afaceri si intr-o abordare inedita a domeniului imobiliar. Echipa Palace Estate este in acest moment formata din oameni care au parasit alte domenii de activitate pentru oportunitatea de a creste individual intr-un domeniu care le ofera oportunitati pe masura abilitatilor pe care le poseda” explica Corina Cherciu, sales manager in cadrul agentiei.

Schimbarea de abordare in business a adus Palace Estate in ultimul an o crestere a numarului de proprietati pe care le detine in portofoliu si o dublare a echipei de vanzari. De la inceputul anului pana in prezent portofoliul agentiei s-a diversificat prin introducerea de proprietati de tip conac, case reconditionate din perioada interbelica dar si prin semnarea unor contracte de exclusivitate cu dezvoltatori din zona de nord a Capitalei. In prezent, Palace Estate are peste 500 de proprietati la vanzare si aproximativ 1500 pentru inchiriere. Toate fac parte din segmentul premium si de lux.

Go to Top