window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători informează că, începând cu data de 10 ianuarie 2013, activitatea agențiilor de Voiaj CFR va fi organizată astfel:

–          agențiile de Voiaj CFR din Drobeta Turnu Severin, Deva, Petroșani, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, Galați, Buzău, Brăila, Focșani și Constanța vor fi închise, înființându-se birouri de Voiaj în incinta stațiilor de cale ferată din orașele menționate.
–          agențiile de Voiaj CFR care își vor desfășura în continuare activitatea în actualele locații  sunt prezentate în ANEXĂ, mai jos.
–          agențiile de Voiaj CFR din Alexandria, Bistrița și Zalău se vor închide definitiv.
CFR Călători își propune ca prin aceste modificări, activitatea desfăşurată în cadrul birourilor Voiaj să aducă mai aproape de pasageri informația de care au nevoie șicele mai prompte variante de călătorie în ţară şi în străinătate, deoarece o gară reprezintă poarta de intrare spre destinația dorită.
  
======================== 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

ANEXA  –   agentii de Voiaj CFR care vor rămâne în actualele locatii:
Nr.crt.
Agentia de voiaj CFR
1
Bucuresti nr. 1
2
Berceni
3
Titan
4
Craiova
5
Tg. Jiu
6
Pitesti
7
Caracal
8
Timisoara
9
Caransebes
10
Resita
11
Arad
12
Hunedoara
13
Cluj
14
Oradea
15
Sf. Gheorghe
16
Sibiu
17
Iasi
18
Botosani
19
Vaslui
20
P.Neamt
21
Suceava
22
Bacau
Go to Top