window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Agora TV intră LIVE pe 20 februarie 2012

Agora Group, editură specializată cu experiență de peste 19 ani în industria IT&C, lansează noul serviciu AgoraTV începând de luni, 20 februarie 2012.

AgoraTV este o platformă de comunicare online prin care Agora Group dorește să ofere publicului său informații actuale din domeniul IT&C și business prin transmiterea live și online de mini-conferințe și interviuri la care pot participa, în timp real, toți cei înscriși pe site.

„Transmitem în direct conferințele pe care le organizăm în București și alte evenimente de câțiva ani deja. Agora TV este o continuare firească a acestor transmisiuni. Dorim să intrăm în contact cu publicul nostru mai frecvent și pe teme mai variate decât o facem acum prin intermediul conferințelor. Pentru început, Agora TV va transmite săptămânal o discuție/masă rotundă, pe teme actuale IT&C, la care vor fi invitate personalități proeminente ale spațiului IT&C românesc. Aceste transmisii sunt interactive, cei care doresc putând adresa întrebări în direct sau comenta cele discutate. În funcție de modul în care vor fi primite aceste emisiuni și de feedback-ul publicului, frecvența acestor emisiuni va putea să crească în viitorul apropiat”, a spus RomulusMaier, Managing Partner Agora Group.

AgoraTV vine ca o completare la mixul de comunicare și informare oferit de către Agora Group. Astfel, informațiile sunt transmise prin revista IT Trends, newsletter-ul zilnic AgoraNews, site-urile agora.ro, ittrends.ro, digitaltrends.ro, eduvision.ro și digitalagenda.ro, conferințele de business IT organizate în București și în țară, conferințele AgoraTV.

Prima transmisiune AgoraTV va avea loc luni, 20 februarie 2012, și va consta într-o discuție despre TendințeleITîn2012 cu Felix Enescu, Membru fondator CIO Council. Evenimentul va fi transmis începând cu ora 17.00, toți cei înscriși pe site-ul www.agora.ro putând să urmărească și să intre în discuții cu cei prezenți în studioul de filmare.

DespreAgoraGroup

Agora Group este un trustdepresaspecializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina. Agora Group este prezent in piaţa publicaţiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciuldedistribuţiedecartestraina Byblos şi portalulonline cu serviciul zilnic de ştiri AgoraNews și platformadeconferințeonline Agora TV.

Detalii pe www.agora.ro .

Go to Top