window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

AIESEC Bucuresti spune stop monotoniei si te pregateste pentru o experienta profesionala! / inscriere online pana la data de 2 august 2010

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri, a dat startul la inscrierile pentru o experienta unica. Este vorba despre recrutarea de vara a studentilor care doresc mai mult decat le-a adus facultatea. Internshipul pe care il promovam este menit sa ii imbogateasca cu experienta atat pe plan profesional cat si personal deosebit de utila pentru viitoarea lor cariera.

In aceasta perioada AIESEC Bucuresti promoveaza internshipul de dezvoltare care reprezinta o parte a programului de exchange pe care organizatia il ofera. In cadrului acestui gen de internship de obicei se colaboreaza cu ONG-uri, fundatii si institute culturale sau are loc o implicare din partea participantilor in dezvoltarea unor comunitati precum drepturile copilului, probleme de mediu, educatie aparute in tarile in care vor pleca in cadrul programului.
Entuziasmul cu care descriu aceasta provocare tinerii ce au participat la Internship-urile oferite de AIESEC in anii precedenti constituie o carte de vizita pentru seriozitatea si responsabilitatea cu care AIESEC se implica in dezovltarea tinerilor.
Pentru cei care doresc sa se inscrie pot vizita http://recruitment.aiesec.ro si se pot inscribe online pana la data de 2 august 2010.
AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri studenti, prezenta in 107 tari si teritorii, cu peste 35.000 de membri si 62 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 21 ani in proiecte dedicate tinerilor, activitati menite sa le stimuleze implicarea activa in comunitatea locala si sa le dezvolte calitatile si abilitatile.

Roxana Toea
Relatii Publice
Roxana.toea@aiesec.ro
Tel :0721174799
AIESEC Bucuresti
http://recruitment.aiesec.ro/
roxana.toea@aiesec.ro
http://recruitment.aiesec.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top