window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL – INOVATIA ANULUI

Air Optix Aqua Multifocal lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix (CIBA Vision), a fost desemnata Inovatia Anului de catre opticienii din Franta.

Titlul a fost acordat de catre „Inform’Optique magazine”. La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturile opticienilor din Franta.
Aceasta recunoastere recompenseaza eforturile intregii echipe care a facut din Air Optix Aqua Multifocal – intr-un an de la lansare, lentila numarul 1 pentru corectia prezbiopiei. Air Optix Aqua Multifocal si-a indeplinit promisiunile: vedere clara la toate distantele, confort sporit prin sistemul Aqua Moisture incorporat si pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel. Dovada: 2.000 de oftalmologi o recomanda si mai mult de 10.000 de pacienti o folosesc. Tot pacientii afirma ca lentilele sunt confortabile inca de la aplicare si nu se incarca chiar dupa purtarea mai multe zile.

Caracteristicile remarcabile ale materialului (sub patent CIBA Vision) din care sunt realizate lentilele, permit portul pana la 6 nopti consecutiv. Este un aspect important pentru pacientii prezbiopi cu stil de viata activ sau care calatoresc mult, scutindu-i de disconfortul ochelarilor, dar si de intretinerea zilnica.

Din iunie 2009, Air Optix Aqua Multifocal este disponibila si in Romania.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision este intre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.
Reprezentantul Ciba Vision in Romania, Optimed srl, va poate oferi detalii, materiale de
prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.

Carmen Orzea
Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro
http://www.optimed.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top