Alaila Production lansează primul single Miau

În prag de vară, când toată lumea se gândește la mare și la vacanță, Dean lansează primul single realizat de Alaila Production – „Miau”.
„Miau, miau.. (î)mi iau barcă, să plec la mare!” – așa încep băieții melodia care promite să fie hitul verii 2014. Entuziasmul, setea de mare, dorința de libertate și distracție,fără grija prietenei sunt expresiile-cheie ale single-ului.
”Miau” este o piesă de vara perfectă pentru a încinge atmosfera în cluburi, la petrecerile pe plajă, între prieteni și nu numai. Timbrul vocal deosebit al lui Dean și sunetul de calitate al piesei sunt doar două dintre motivele care stârnesc curiozitatea de a asculta cea mai nouă producție Alaila Production.
Dean, pe numele real Cosmin Dragomir, și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 4 ani, când a început să ia lecții de pian și ulterior, de canto. Artistul a participat la emisiunile TV care se ocupă cu descoperirea talentelor, “Megastar” și “X Factor”. A urmat, în 2012, lansarea piesei de succes ”Radmina”, compusă și produsă de Delyno.
Recent, cover-ul după piesa lui Enrique Iglesias, ”I’m a freak”, realizat de Dean în colaborare cu Alaila Production a avut un succes fulgerător, ieșind pe primul loc în competiția internațională de pe site-ul texan Vube.com, iar băieții s-au ales cu 10.000$ și cu faimă în toată România, prin apariția la emisiunile televizate ”La Măruță” și ”Neața cu Răzvan și Dani”, precum și la posturile locale și naționale de știri, ca fiind ”trupa fenomen”. Peste 2 milioane de vizualizări şi 4000 de like-uri în mai puțin de două luni au propulsat cover-ul românesc în preferinţele fanilor.
Inaugurat în 2014, Alaila Production este cel mai nou studio de producție muzicală din Brașov, cu echipamente de ultimă generație și un spațiu creativ.
.
Echipa Alaila este un grup de tineri inițiați pe meleagurile media locale, care au luat hotărârea de a da startul unui concept nou pe piața muzicală din România.
Colaborarea dintre Dean și echipa Alaila Production continuă cu cel mai recent single
”Miau”, o explozie de energie și o chemare la distracție pentru toți cei cu spirit liber! Piesa va beneficia în curând și de un videoclip.
Puteți urmări piesa ”Miau” – Dean featuring Alaila Production:

Mulțumim celor care au contribuit la acest proiect:
 Cosmin Dragomir (Dean)
 Alaila Production: https://www.youtube.com/channel/UCJWmgyvEZ62f2c2RtYqJFLQ, https://www.facebook.com/AlailaProduction
 Răzvan Stroe – 0727 907299 / razvan.stroe1@gmail.com
 Bogdan Nistor – 0725588911 / bogdan.radiodj@gmail.com
 Matias Endoor
 Ayon

Go to Top