window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Gala Studenților Români din Străinătate Alătură-te comunității laureaților LSRS!

Gala Studenților Români din Străinătate Alătură-te comunității laureaților LSRS!Înscrierile în concursul prin care sunt premiați și recunoscuți cei mai valoroşi studenţi români din întreaga lume în anul universitar 2011-2012 sunt în plină desfășurare. Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) îi încurajează pe tinerii care au studiat peste hotare în anul 2011-2012 să trimită CV-ul lor şi o scurtă autodescriere la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.

LSRS pune la dispoziția tuturor celor care doresc să contribuie la recunoașterea tinerilor români cu rezultate deosebite un formular online de recomandare. Toți tinerii recomandați vor fi contactați de echipa LSRS pentru a-i invita să se înscriere.

Mai multe informaţii referitoare la concurs şi la regulamentul de participare pot fi găsite la: www.gala.lsrs.ro/concurs/.

Un juriu de prestigiu. Ca și la edițiile anterioare, jurizarea candidaților se va desfășura în două etape. Preselecţia va fi realizată de către laureații galelor precedente, iar selecţia finală de un juriu prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Preşedintele Academiei Române) și alcătuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sănătăţii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Mureşan (Fundaţia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Națională a României), Dl. Radu Dudău (Universitatea București) şi Dl. George Ivaşcu (Teatrul Metropolis).

Un cadru de excepţie. Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate. Gala va avea loc la Palatul Parlamentului din București în data de 8 ianuarie şi va marca totodată aniversarea a patru ani de activitate a LSRS. Evenimentul va reuni, ca în fiecare an, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Cei care vor dori să participe la evenimentul de decernare a premiilor vor trebui își rezerve un loc completând formularul de înscriere disponibil aici.

Studenţii români din străinătate cu rezultate academice şi extra-curriculare deosebite sunt invitaţi să se înscrie în competiția „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” până la data de 15 noiembrie 2012.

Contact:

Sorana Şerban                                                                    Adina Vințan

Vicepreşedinte Comunicare şi Informare                     Coordonator Gala LSRS 2013

Sorana.Serban@lsrs.ro                                                        Adina.Vintan@lsrs.ro

0752 038 218                                                                       0722 697 550

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

 

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

 

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Go to Top