window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

„Aleargă pentru viață” – cros caritabil

  • „Aleargă pentru viață” - cros caritabil

„Aleargă pentru viață” - cros caritabil

În data de 9 mai, în Rectoratul Universității Politehnica București, începând cu ora 10:00, Liga Studenților Electroniști, în colaborare cu Asociația Down Plus București, organizează un cros caritabil, pe diverse categorii de vârstă, ce are ca scop atât adunarea fondurilor necesare ajutării a 15 copii cu sindrom Down, cât și promovarea unui stil de viață sănătos și activ în rândul tinerilor (și nu numai).

Ilinca, Antonio, Anastasia, Matei, Dragos, Mihai, Georgiana, Alex, Silviu, Stefan, Gabriel, Larisa, Bogdan, Codrut, Ana Maria și Teo sunt cei 15 copii afectați de boala necruțătoare numită Down. Sunt multe care îi despart – familii diferite, pasiuni diferite, vise diferite, dar sunt multe care îi apropie, printre care și faptul că toți fac parte din Asociația Down Plus București, asociație înființată chiar de un părinte care știe ce înseamă această boală la un copil. Dar viața lor de zi cu zi poate fi făcută mai frumoasă dacă ne implicăm cu toții, depunând un efort infim.

Astfel, în schimbul unei taxe de participare simbolice(10 lei), ORICINE poate participa la crosul și campania „Aleargă pentru Viață”. Toate fondurile rezultate în urma organizării crosului vor merge către Asociația Down Plus București și toți participanții vor primi diplome și medalii.

Accesând www.aleargapentruviata.ro, puteți afla toate detaliile despre:

  • Taxa de înscriere și cum puteți dona pentru Asociația Down Plus
  • Desfășurarea evenimentului în funcție de categoriile de vârstă
  • Modalitatea de înscriere
  • Modalitatea de a sponsoriza sau de a promova evenimentul

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/871973379536745/

Vă așteptăm să alergăm împreună, pentru a le face viața mai ușoară celor 15 copii din Asociația Down Plus București. Implică-te și tu, ALEARGĂ PENTRU VIAȚĂ!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top