Alege un stil de viata natural cu noua colectie ECCO

Anul acesta alege stilul de viata natural! Vino mai aproape de natura cu incaltamintea creata special pentru miscarea in aer liber din noua colectie ECCO pentru barbati.

Colectia sezonului primavara/ vara 2014 este destinata unui stil de viata activ, in stransa comuniune cu natura, fiind inspirata din frumusetea unica a peisajelor scandinave!

Primavara este momentul sa profiti de noi oportunitati si sa-ti reincarci bateriile cu energie pozitiva. ECCO propune pentru sezonul cald doua tendinte majore in incaltamintea pentru barbati: Classic BEAT si Eye Candy.

De la designul minimalist scandinav pana la calitatea pielii folosite si respectarea standardelor de confort si functionalitate ECCO, noii pantofi sunt creati pentru a-ti permite sa te simti bine atat in mediul urban, cat si in mijlocul naturii.

Classic BEAT
Vei simti maiestria designului scandinav in momentul in care vei incalta pantofii creati conform trendului Classic BEAT. Vei putea sa-ti adaptezi rapid miscarile atat la peisajul urban, cat si la salbaticia naturii, deoarece pielea folosita este de cea mai buna calitate, moale si flexibila, astfel incat pantofii sa se plieze perfect pe miscarile piciorului.

Eleganta clasica imbinata cu detalii moderne se regaseste perfect in pantofii ECCO EDINBURGH, alegerea perfecta pentru tinutele office cu un plus de personalitate. Iar pentru ocaziile mai putin formale, ECCO COLLIN si ECCO EISNER se fac remarcati prin designul armonios si detaliile minimaliste, care permit ca intreaga atentie sa se indrepte catre frumusetea liniilor si a culorilor.

Eye Candy
Culorile nu trebuie sa lipseasca din garderoba de primavara a nici unui barbat, iar tema Eye Candy aduce in prim plan un stil jucaus, optimist, urban, care combina perfect cromatica de sezon cu un design ultra-modern. Contrastele de culoare realizate cu sireturi in nuante neon (galben, albastru, verde, portocaliu) atrag toate privirile asupra pantofilor ECCO MIND si ECCO CONTOURED, iar pantofii EASY M din piele perforata sunt ideali pentru tinutele relaxate din zilele mai calduroase.

Noua colectie ECCO pentru barbati primavara/ vara 2014 este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Go to Top