Alex, tobosarul trupei Zero, participa la „Dansez pentru tine”

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, social/Alex, tobosarul trupei Zero, participa la „Dansez pentru tine”

 Alex, toboşarul trupei Zero, participă la Dansez pentru tineVineri, 21 octombrie, va incepe la Pro TV un nou sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”. Opt perechi spectaculoase se pregatesc sa ia startul in competitia visurilor. Vedetele care vor dansa in ring alaturi de concurentii acestei editii sunt Pepe, Jojo, Mircea Solcanu, Andreea Ibacka, Daniel Nitoiu, Catrinel Sandu, Aylin Cadir si nu in ultimul rand Alex Piscunov, tobosarul trupei Zero.
Alex e hotarat sa mearga departe cu partenera lui din concurs, munceste serios si promite sa danseze cel putin la fel de bine cum bate la tobe!

“Imi place competitia, imi plac provocarile, iubesc muzica si daca toate astea se intalnesc si pot sa si ajut pe cineva, atunci cum sa refuz?!”, spune Alex
“Sunt foarte incapatanat, iar atunci cand imi pun ceva in cap nu renunt pana nu-mi iese. Voi da tot ce pot pe ringul de dans.”, a mai adaugat simpaticul tobosar.

Toti cei care il apreciaza si doresc sa-l sustina sunt asteptati pe pagina oficiala de Facebook ” Trupa Zero Official ” http://www.facebook.com/TrupaZeroOfficial.
Impreuna putem ajuta la implinirea unui vis.

Go to Top