Din discuția lui Viorel Dragu cu cântărețul din al zecelea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează pe 10 decembrie, de la ora 22.00, nu putea lipsi Antonia. Viorel vrea să știe cât timp vor mai forma un cuplu. „M-am înroșit. Dacă moare vreunul dintre noi, eu mă duc la țară. Sper să fim împreună toată viața. (…) Cred că relația noastră a fost mai degrabă alegerea ei. Nu mi-am dorit o femeie extraordinar de frumoasă, ci una care să mă înțeleagă și să fie alături de mine, lângă care să-mi fac o familie”, mărturisește Alex Velea. Asta înainte să imite diverse personalități din showbizul românesc: Uzzi, Florin Salam, Deceneu, Shift, Don Baxter, Connect-R.

Firește, Viorel nu se poate abține și îl întreabă pe Alex Velea cât timp petrece acasă gol pușcă. „Cam tot. De asta am și copii mulți. Am stat prea mult și am făcut flotări”, îi dă replica artistul. Poate asta îi dă și ideea cu care încheie  emisiunea: „O să vedeți, în noul sezon (din Show de seară -n.r.) o să prezint meteo. În pielea goală”.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat în octombrie pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Show de seară cu Viorel Dragu se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea