window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Alimente neperisabile si fonduri banesti pentru sinistrati prin oficiile postale

Bucuresti, 23 iulie 2010 – Posta Romana a lansat, in data de 5 iulie 2010, campania „Furia apelor oprita cu suflet”, o actiune de colectare de bani si bunuri materiale pentru persoanele din zonele grav afectate de inundatii. Primele donatii constand in alimente neperisabile, articole de imbracaminte si incaltaminte au fost deja distribuite familiilor de sinistrati din localitatile grav afectate din Moldova.

Incepand cu data de 23 iulie 2010, atat clientii, cat si angajatii Postei Romane au posibilitatea de a participa la actiunea de colectare numai prin contributii banesti si alimente neperisabile care pot fi de mare folos familiilor afectate.

Pana in prezent, Posta Romana a strans peste 84 de tone de bunuri materiale si alimente pentru sinistratii din zonele grav afectate de inundatii.

Campania „Furia apelor oprita cu suflet” initiata de Posta Romana este un apel la solidaritate si se adreseaza atat clientilor companiei, cat si salariatilor postali. Actiunea de colectare de fonduri si bunuri materiale inceputa in data de 5 iulie se va derula pana pe 8 august 2010, prin toate subunitatile postale.

Toti cei care doresc sa se implice in campania derulata de C.N. Posta Romana SA pot dona bani in contul RO55 RZBR 0000 0600 0678 5135, cont in lei deschis la Raiffeisen Bank – SMB, iar alimentele nealterabile pot fi depuse in orice oficiu postal.

Ada Cojan
Ofiter de presa CN Posta Romana SA
ada.cojan@posta-romana.ro
http://www.posta-romana.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top