ALIN VĂDUVA, DESPRE SEMIFINALA EUROVISION 2013

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/ALIN VĂDUVA, DESPRE SEMIFINALA EUROVISION 2013

034068 Alin VăduvaAlin Văduva a concurat duminică seară în semifinalele Eurovision 2013 cu piesa Storyline. A fost o experiență unică din care a câștigat fani, a cunoscut niște oameni minunați și a învățat lucruri noi.

 Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și mesajele de încurajare pe care mi le-ați transmis în ultima perioadă. A fost o experiență interesantă și chiar dacă rezultatele din ambele semifinale au surprins multă lume , noi suntem fericiți, declară Alin Vaduva.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Artistul ține să mulțumească fanilor care l-au votat și tuturor partenerilor care l-au susținut și au adăugat un plus de valoare proiectului: echipei de management, brand- urilor Collins Jeans , în special lui Daniel Bădescu, New Look , Jack&Jones, lui Florin Rădulescu – Sala de dansuri Perfect Body București, Marius Vai , Irina Josceanu, Dianei Chiș – artistul din spatele camerei video, Razvan Iliescu și Mihai Ion (echipa noastră de fotogafi profesioniști) și ,nu în ultimul rând , prietenilor mei, Beatrice Vlădan, Răzvan Ștef și Tudor Ion care au făcut parte din backing vocals, deși sunt soliști consacrați.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-02-26T14:03:42+02:0026 februarie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , |
Go to Top