Allview a lansat in premiera pentru Bulgaria tehnologia Smart2View

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, Stiri de BUSINESS/Allview a lansat in premiera pentru Bulgaria tehnologia Smart2View

Allview H2 QuboAllview a lansat saptamana aceasta in Sofia, Bulgaria, Smart2View – tehnologia inovatoare ce permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe televizior cu port HDMI, dar si doua noi device-uri compatibile cu Smart2View: smartphone-ul H2Qubo si tableta VIVA Q8.

Evenimentul, dedicat reprezentantilor mass media, bloggerilor si partenerilor, a fost organizat de ATELIER SAPTE si moderat de Plamen Russev – Fondator, Organizator si Chairman WebIT Congress (www.webitcongress.com).

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA Q8 are un design atrăgător şi elegant, fiind cea mai subţire tabletă din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Smart2View transformă orice televizor cu port HDMI într-unul inteligent. Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Infiintata in 2002, compania Allview este prezenta pe piaţa din Bulgaria de la sfârşitul anului trecut, cand a încheiat un parteneriat cu Vip Trading. Compania românească este prezentă şi pe pieţele IT&C din Germania, Olanda, Slovacia, Grecia şi  Lituania.

Echipa care a contribuit la organizarea evenimentului din Sofia este formata din:

ATELIER SAPTE:

Claudia Agafitei – PR & KOL Expert

Robert Bucuroiu – Project Manager BTL

Anamaria Benchea – Art Director

Adrian Dragan – Copywriter

 

ALLVIEW:

Bianca Bularca – Specialist Marketing

Olivia Cardas – Specialist Marketing

 

***

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in construirea de interactiuni cross-channel intre branduri si audienta. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt reprezentate de serviciile de Brand Communication, Brand Promotions si Brand Experience. Capabilitatile ATELIER SAPTE acopera servicii de strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

Printre clientii ATELIER SAPTE se numara: Alexandrion Grup (Grant’s, Tullamore D.E.W., Alexander Vodka, Vinars Brancoveanu), Nestle Icecream (Joe, Aloma), Nestle Professional, Nestle CPW, Farmec (Farmec Natural, Nufar si Triumf),

www.ateliersapte.ro

www.facebook.com/cuateliersapte

www.linkedin.com/company/atelier-sapte

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top