Allview aduce pe piata Viva i7

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza in urmatoarea perioada o noua tableta cu procesor Intel.

Decizia de a aduce pe piata tableta Viva i7 s-a datorat succesului de care s-a bucurat in randul utilizatorilor Viva i8, prima tableta Allview cu procesor Intel, lansata in noiembrie 2013.

Tehnologiile de ultima ora si dotarile performante pot fi accesibile tuturor. Viva i7 este o tableta de buget care ofera o serie de beneficii la un pret excelent: display de 7 inch, procesor Intel® Clover Trail ™ Dual Core, 1 GB RAM si 8 GB Flash”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Procesorul Intel ® Clover Trail ™ care echipeaza tableta Viva i7 ofera performanta maxima cu un consum scazut de energie si este dotat cu tehnologii de top precum Intel® Hyper-Threading, care permite rularea simultana a doua thread-uri software paralele pe fiecare nucleu in parte. Astfel, paginile de internet se incarca rapid, iar trecerea intre aplicatiiare loc intr-un timp foarte scurt.

Mai multe informatii pot fi consultate in curand pe www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Go to Top