window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Allview lanseaza E3 SIGN – smartphone cu senzor de amprenta Synaptics

Allview E3 SIGN

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa de peste 10 ani, lansează E3 Sign. Smartphone-ul are integrat un senzor de amprentă Synaptic, ce facilitează deblocarea prin amprentă personală și oferă o securizare sporită a datelor.

 “Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului., declară Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Datorită aplicației preinstalate și a senzorului infrarosu, E3 Sign înlocuiește cu ușurință telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de funcția de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintenționată a telefonului.

Accesul rapid la anumite funcții este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului și accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzică și clipuri video.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5” cu rezolutie 1280x720px, ce este protejat de o sticlă rezistentă la șocuri și zgârieturi. Performanța device-ului este sustinută de procesorul Quad Core, sistemul de operare Android™ 4.4, KitKat®, de cei 2GB memorie RAM și de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluida a aplicațiilor și a jocurilor.

Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto si un meniu prietenos, ușor de utilizat. Acestea oferă funcții precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser și filmare in format Full HD. Galeria permite afișarea imaginilor in 3 modalități diferite și oferă o secțiune pentru realizarea colajelor foto.

Datorită amplificatorului audio NXP integrat, E3 Sign este o opțiune ideală pentru divertisment, sunetul redat fiind mai profund, mai puternic și de o calitate superioară.

Modul vizitator, permite protejarea informațiilor atunci când împrumuți telefonul, blocând accesul.

 Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul www.allview.ro/sign

 

Despre Allview Mobile România

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 în România. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina și Polonia. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultima oră și performanță ridicată.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top