window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Allview lanseaza o noua tableta Quad CoreAllview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi tableta 2Speed Quad. Noul device Allview se remarca printr-un puternic procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie ridicata a bateriei si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean. Device-ul este compatibil cu tehnologia Miracast.

 „Allview 2 Speed Quad este o tableta pe care poti conta oricand. A fost creata special pentru cei care isi doresc un device puternic si performant, fiind cea mai accesibila tableta compatibila cu Smart2View. Ea ofera viteza de procesare sporita, o experienta fluenta de browsing si multi-tasking si autonomie ridicata a bateriei, de pana la 7 ore in conditii de functionare continua.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 Esenta tabletei 2 Speed Quad o reprezinta procesorul Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean,  cele 2 camere foto-video si bateria cu o autonomie de pana la 7 ore in conditii de functionare continua si pana la 18 zile in stand-by. Performantele tabletei 2 Speed Quad au fost dovedite de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde device-ul a obtinut peste 20.000 de puncte.

 O noutate pe care o aduce  2 Speed Quad este functia Dual Display. Conectand device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, doua continuturi diferite: un film pe televizor si o alta aplicatie  pe ecranul tabletei. Tableta 2 Speed Quad are preinstalata aplicatia Allclick,  cu ajutorul careia utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicatiile preferate, avand astfel un acces mai rapid. Prin activarea unui icon care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a acestuia apare o banda cu 18 aplicatii, ce poate fi personalizata in functie de preferinte.

 Allview 2 Speed Quad va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei. Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tableta, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

 Despre Allview Mobile Romania

 Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania, datorita serviciilor si facilitatilor atasate produselor. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Go to Top