Allview lanseaza smartphone-ul Viper i

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi smartphone-ul dual SIM Viper i. Noul device este cel mai accesibil smartphone din gama Viper, pastrandin acelasi timp caracteristicile performante care au consacrat acest sortiment. Viper i se remarca printr-un design slim, display IPS OGS de 4,7 inch si un procesor Quad Core de 1,3 GHz. Smartphone-ul este dotat cu doua camere foto de 8, respectiv 2 MP, ofera conectivitate 3G pe ambele SIM-uri si GPS cu suport Sygic

Viper i este un smartphone cu personalitate, care emana buna dispozitie datorita culorilor viiin care este disponibil: roz, galben si albastru. Este atat un gadget performant, cat si un accesoriu la moda, destinat celor care vor sa iasain evidenta.

Capacul device-uluiinglobeaza si frame-ul lateral, oferind senzatia de design unitar. Smartphone-ul elegant este usor de manevrat datorita grosimii de numai 8,11 mm si a greutatii de 143 de grame.

Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, sustinut de memoria RAM de 1GB si de solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking. Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi. Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce ofera o rezistenta mecanica si o rigiditate mai mare, pastrandin acelasi timp greutatea scazuta.

Camera principala Omnivision model OV8830 de 8 MP cu Autofocus si tehnologie BSI 2, ofera o serie de functii precuminregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser si Gesture Shot.in partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, de 2 MP, care faciliteaza realizarea de autoportrete si convorbirile video. Sitemul DTS integrat si amplificatorul audio Yamaha garanteaza oinalta fidelitate sonora.

Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allview este disponibil in culorile alb, negru, roz, galben si albastru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 15 mai 2014 la pretul de 799 lei. Capacele de protectie colorate se pot achizitiona separat.

Pentru mai multe detalii legate de Viper i, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro/viperi.

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneascainfiintatain 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidain Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.