Allview lanseaza tableta City Life

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, social/Allview lanseaza tableta City Life
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi City Life, cea mai accesibila tableta din gama actuala.

Noul device Allview se remarca printr-un design ultra slim, avand o grosime de numai 7,5 mm. Viteza de procesare este asigurata de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

 

City Life este potrivita pentru cei care vor sa-si achizitioneze prima tableta. Accesibila si usor de utilizat in viata de zi cu zi, noul device nu face rabat de la calitate. O dovedesc rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde City Life a obtinut peste 12.000 de puncte.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

City Life ofera o autonomie ridicata a bateriei, de pana la 4 ore in conditii de functionare continua si pana la 10 zile in stand-by.

Tableta este dotata cu un procesor Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Datorita procesorului grafic Mali 400, jocurile si aplicatiile ruleaza rapid. City Life are capacitatea de a reda filme si videoclipuri Full HD, iar daca este conectata prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele si videoclipurile pot fi vizualizate la aceasta rezolutie. Device-ul ofera conectivitate Wi-fi, conectivitate PC prin USB si posibilitatea de conexiune 3G prin modem.

Tableta Allview City Life  va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 399 de lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tableta, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top