Alpin57Lux anunță un parteneriat cu producătorul de lactate de talie globală Food Union

  • Alpin57Lux anunță un parteneriat cu producătorul de lactate de talie globală Food Union

Alpin57Lux anunță un parteneriat cu producătorul de lactate de talie globală Food Union

Joi, 7 Aprilie 2016, Alpin57Lux a semnat acordul de asociere cu trustul letonian de talie globală Food Union, dând curs unei noi colaborări. De 22 ani pe piața românească, Alpin57Lux deține o fabrică performantă la Sebeș, județul Alba, și dispune de propria rețea de logistică cu un parc de peste 250 mașini și distribuție la nivel național. Brandul Alpin include peste 100 sortimente de înghețată sub diferite mărci.

”În 1994 am pornit ‚de la firul ierbii’ având ca ‚investiție’ strict încrederea și suportul  familiei. În prezent producem peste 80 tone înghețată zilnic, deținem o secție de patiserie sub brandul Romcherie, precum și legumele congelate Maestro Alpin. Performanța realizată de echipa formată din peste 450 angajați Alpin57Lux a atras atenția acestui investitor strategic, care are un proiect de dezvoltare care coincide cu planurile noastre. Voi rămâne în continuare la conducerea companiei, însă următorii ani vor reprezenta un avânt și mai puternic decât am fi reușit pe cont propriu. Produsele pe care le-am creat cu dragoste merită susținerea financiară a Food Union”, a declarat domnul Ioan Istrate, Director General și acționar Alpin57Lux.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

“Sunt profund impresionat de tehnologia modernă și infrastructură, precum și de portofoliul produselor pe care Alpin57Lux îl însumează ca producător de top în industria producătoare de înghețată din România. Este o afacere prosperă, condusă de o familie și o echipă de profesioniști pasionați de categoria bunurilor de consum alimentar: înghețată, patiserie, congelate. Am un respect deosebit pentru angajamentele lor actuale și viitoare în dezvoltarea Alpin57Lux în cadrul grupului de companii Food Union. Experiența noastră în industria de lactate și înghețată din Țările Baltice, Rusia, țările nordice, foste republici sovietice, precum și poziționarea regională vor contribui la prosperitatea continuă a Alpin57Lux”, a afirmat domnul Andrey Beskhmelnitskiy, fondatorul și proprietarul Food Union Group.

 

Despre Alpin57Lux

Compania Alpin57 Lux este una dintre cele mai mari companii producătoare de înghețată din România, cu  capital 100% românesc, fiind prezentă pe această piață din anul 1994. Fabrica de la Sebeș este situată pe o platformă industrială nouă, aceasta dispunând de spații de producție și depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a înghețatei de ultimă generație prin Sistemul de Management Integrat al Calității și Siguranței Alimentelor. Din 2001 a pus bazele unei secții de patiserie. Prin distribuția proprie Alpin57Lux dispune de un parc auto de peste 250 mașini, asigurând transportul rapid și în cele mai bune condiții în lăzi frigorifice personalizate către majoritatea lanțurilor de retail.

 

Despre Food Union

Food Union Group este un producător de lactate de talie globală din Letonia axat pe distribuirea bunurilor de consum sub umbrela diferitelor mărci, asigurând în același timp soluții personalizate pentru industria de lactate și înghețată. Food Union Group cuprinde trei companii puternic dezvoltate în zona de producție și prelucrare pentru lactate și înghețată în Letonia – AS Rīgas piena kombināts, AS Valmieras piens și SIA Rīgas piensaimnieks, cel mai mare producător de înghețată din Estonia – Premia, cel mai mare producător de înghețată din Danemarca – Premier Is, al treilea cel mai mare producător de înghețată din Norvegia – Isbjørn Is, și acum al doilea cel mai mare producător de înghețată din România – Alpin57Lux. Trustul are reprezentanți pe poziții de conducere atât pentru categoria produselor lactate, cât și pentru producția de înghețată în fiecare țară, ocupând poziția lider de piață în producția de înghețată în Țările Baltice. Sediile centrale Food Union se află în Riga, Letonia. Food Union este cea mai mare companie producătoare de lactate, fiind lider de piață în industria alimentară și de băuturi din Letonia.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!