window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine in acest week-end doua concerte – vineri, 22 martie, la Cluj, in Euphoria Music Hall si sambata, 23 martie, la Timisoara, in Daos Pub. Concertele vor incepe la orele 21:00 si fac parte din turneul de promovare in Romania al celui mai recent album al trupei, „EPIZODIA”.

 ALTERNOSFERA. 2013

Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca „Virgula” reprezinta miezul tripticului, atunci „EPIZODIA” este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Asculta aici 3 noi single-uri de pe albumul „EPIZODIA”.

AlternosferaSinguratate – http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c

AlternosferaNepoata lui  Gagarin – http://www.youtube.com/watch?v=EqoiEXn8dkY

AlternosferaDrumuri π (necunsocute) – http://www.youtube.com/watch?v=UVLce3FDAmA

 

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album – „Orasul 511” a fost lansat in mai 2005 si include piesa “Wamintirile”, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza „Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica” iar in 2008 lanseaza EP-ul „Flori din groapa Marianelor”.

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul „Virgula”. „Arunca-mi”, „Doua Eve”, „Muta”, au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul „Virgula” a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.

Go to Top