window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

AMA si Ultratest, devin MedLife – Sama

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Odata cu finalizarea achizitiei grupului Sama din Oltenia, MedLife devine singurul operator medical privat cu prezenta in toate regiunile istorice ale tarii, avand amprenta nationala

MedLife anunta finalizarea procesului de achizitionare a pachetului majoritar de 55% din grupul de firme Centrul Medical SAMA si Ultratest, unul dintre cei mai importanti operatori medicali din sud-vestul Romaniei. Ca urmare a acestei tranzactii, cele doua entitati, Centrul Medical Sama si Ultratest vor functiona sub brandul MedLife – Sama.

SAMA are in componenta doua clinici multidisiciplinare incluzand o unitate medicala cu spitalizare de zi, un centru de kinetoterapie, doua centre de medicina muncii, 6 laboratoare si mai multe puncte de recoltare. La ora actuala, operatiunile SAMA sunt repartizate in sase orase din Oltenia: Craiova, Ramnicu Valcea, Slatina, Balcesti si Calafat.

„Finalizarea acestei tranzactii inseamna un nou inceput pentru noi. Vom face parte din grupul celui mai mare operator medical privat din Romania, ceea ce va insemna pentru echipa noastra noi oportunitati de dezvoltare si extindere, al caror start a fost dat deja. Am inaugurat un nou centru medical la Ramnicu Valcea si urmeaza sa deschidem un nou centru de imagistica in Craiova. De asemenea, planuim sa investim in retehnologizarea si extinderea unitatilor existente. Toate acestea vor contribui la realizarea obiectivului nostru ca MedLife – Sama sa devina liderul pietei de servicii medicale din regiunea de sud-vest a Romaniei”, a declarat Dr. Alida Gogescu, Manager General Sama.

Potrivit reprezentantilor MedLife, achizitia derulata nu presupune si o tranzactie la nivel managerial.

„Atat Sama cat si Ultratest au o filozofie sanatoasa, similara cu cea a noilor parteneri: suntem pasionati de lucrul bine facut si extrem de protectori cu pacientii nostri. Integrarea celor doua firme in cadrul grupului MedLife va reprezenta un proces firesc ce va avea ca finalitate consolidarea unei echipe puternice, iar MedLife – Sama va putea oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde, tuturor pacientilor sai, inclusiv abonatilor”, a mai spus Dr. Gogescu.

Odata cu finalizarea achizitiei grupului Sama din Oltenia, MedLife devine singurul operator medical privat cu prezenta in toate regiunile istorice ale tarii, avand amprenta nationala.
Pentru anul 2015, MedLife tinteste o cifra de afaceri de 100 de milioane euro si anunta ca pana la finalul anului va derula mai multe achizitii la nivel regional, cu intentia declarata ca cel mai mare operator de servicii medicale din Romania sa ramana o companie cu capital majoritar romanesc.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitaţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 30 de clinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi, Constanta, Covasna si Mures, 18 laboratoare proprii de analize, 7  unitati spitalicesti in Bucuresti, Brasov, Arad si Craiova dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie, 3 maternitaţi in Bucuresti si in ţara, 12 centre de excelenţa cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 145 clinici medicale partenere din toata ţara.

MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate 

privata din capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat in ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top