window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, organizeaza in data de 10 iunie, la hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti (sala Regina Maria I), incepand cu ora 9, prima intalnire din seria Business Dialogues.

Consultanti in management certificati international (CMC), din firme de consultanta romanesti de renume, precum Ensight Management Consulting, BDO Conti Audit, Svasta Consult, MC Finconsult, vor dezbate subiecte referitoare la Optimizarea financiara a organizatiilor.

Evenimentul isi propune sa ofere top managerilor, directorilor de departamente financiare, managerilor de resurse umane, precum si tuturor celor interesati de domeniul managementului financiar, informatii si solutii relevante privind optimizarea financiara, din perspectiva consultantilor in management.

AMCOR este singura entitate din Romania autorizata de ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management (www.icmci.org), sa acorde titlul de CMC, Certified Management Consultant, cea mai importanta distinctie din cadrul profesiei, recunoscuta in cele 46 de state ale caror asociatii profesionale sunt membre ale ICMCI.
In prezent, sunt 30 de consultanti certificati CMC in Romania (lista este disponibilla pe site-ul AMCOR, sectiunea Certificare Internationala).

Participarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75
raluca.hau@amcor.ro
http://www.amcor.ro

Go to Top