window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sub numele de Amfiteatrele Cunoasterii, Sigma Development va propune o serie de programe speciale, orientate catre cunoastere, multumire si succes. Ajuta-ti copilul, Un interviu de succes, Vreau sa fiu Donald Trump si Vreau sa imbatranesc frumos – patru programe adresate unor varste si categorii sociale diferite, toate bazate pe realitatile vietii de zi cu zi si pe problemele reale ale existentei. Pentru parintii care doresc mai mult de la copii lor, pentru persoanele care vor sa se angajeze si au in fata un interviu, pentru cei care vor sa aibe succes in viata si in gestionarea afacerilor si pentru persoanele de varsta a treia care doresc sa aiba o imbatranire mai putin severa. Cladim modele comportamentale, dezvoltam abilitati, gestionam situatiile stresante si va ajutam sa fiti mai multumiti cu propria voastra persoana.

Va asteptam sa ne vizitati online, la adresa www.sigmadevelopment.ro si sa participati la oricare din programele noastre. Va multumim!

Sigma Development
Adresa: B-ul Mamaia, nr.237
Constanta, Romania
Tel: 0744.440.231
office@sigmadevelopment.ro
http://www.sigmadevelopment.ro

Go to Top