window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si patronatele de pe Litoral lanseaza programul „Litoralul pentru Toti”, editia de toamna 2012.

Tarifele pentru aceasta editie (02.09 – 01.10. 2012 – sejur 6 nopti/persoana) au ramas nemodificate fata de editia precedenta, si pornesc de la :

549 lei – Hotel 5 * cu mic dejun
439 lei – Hotel 4* cu mic dejun
379 lei – Hotel 3* cu mic dejun
279 lei – Hotel 2* cu mic dejun
240 lei – Hotel 3* fara mic dejun
209 lei – Hotel 2* fara mic dejun
179 lei – Hotel 1* fara mic dejun

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana pornesc de la:

695 lei : Hotel 3*
795 lei : Hotel 4*
895 lei : Hotel 5*

Asa cum s-a procedat de fiecare data, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din Constanta: Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie). Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie A.N.A.T. din tara.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii:
„Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 11 editie, fiind un program in care patronatele hoteliere si cel al agentilor de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor pe Litoralul Romanesc si in perioada de extrasezon. In prezent sunt inscrise in program 40 de hoteluri cu peste 3500 de locuri dedicate programului. Intrucat suntem abia la inceputul programului, ne asteptam ca pentru aceasta editie sa avem in jur de 7000 de locuri disponibile . Prognoza meteo este favorabila pentru toata perioada in care se va desfasura acest program, deci, dupa foarte multi ani, avem un Sezon in care atingem aproape 5 luni de operare pe Litoralul Romanesc !”

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT si FPTR!

Corina Martin
Mohammad Murad
Presedinte ANAT / Asociatia Litoral – Delta Dunarii
Presedinte F.P.T.R.
Go to Top