ANAT lanseaza campania “Alege agenţia de Turism – Călătoreşte cu ANAT”

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, turism/ANAT lanseaza campania “Alege agenţia de Turism – Călătoreşte cu ANAT”
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a lansat campania “Alege agenţia de Turism – Călătoreşte cu ANAT” prin care urmăreşte, pe de o parte, responsabilizarea agenţiilor de turism cu privire la rolul lor de consultant de travel, iar pe de altă parte creşterea numărului de clienţi care apelează la serviciile unei agenţii de turism membre ANAT. Campania are două componente: una internă şi una externă.

Componenta internă, care se adresează celor peste 850 de agenţii membre, debutează prin “Caravana ANAT” (octombrie – decembrie 2009), prin care conducerea ANAT organizează întâlniri regionale cu membrii Patronatului, întâlniri care au ca scop conştientizarea rolului de consultant al acestora şi identificarea de soluţii pentru atragerea de turişti în agenţii.

“O agenţie de turism este un consultant, iar în Statele Unite sau Europa Occidentală (în special în Marea Britanie), aproape fiecare familie are agentul propriu de turism, care se ocupă de aranjamentele de călătorie, aşa cum mulţi au avocatul propriu sau medicul de familie. Agenţia funcţionează ca o interfaţă între client şi furnizorii de servicii turistice”, a declarat dna Corina Martin, Preşedintele Patronatului ANAT.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Componenta externă a campaniei urmăreşte informarea corectă a publicului şi demolarea unor mituri existente în acest moment pe piaţă cu privire la agenţiile de turism. Urmărim să transmitem principalele avantaje pe care clientul le câştigă atunci când apelează la serviciile unei agenţii de turism: TIMP, SIGURANŢĂ, BANI.  Practic, publicul trebuie să ştie că achiziţionând pachete turistice prin agenţii de turism poate obţine economii de până la 30% faţă de tarifele de cazare oferite la recepţia hotelului.

“În această săptămână am înregistrat un prim succes în cadrul campaniei prin faptul că agenţiile de turism vând clienţilor şi bilete de tren, astfel încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze pentru un singur bilet la agenţiile CFR sau la gară. De acum înainte au posibilitatea sa le achizioneze din oricare agenţie de turism”, a adăugat Preşedintele Patronatului ANAT.

Campania se va derula pe parcursul unui an de zile iar pentru implementarea acesteia a fost aleasă, în urma unei licitaţii, compania independentă de consultanţă în comunicare Pi2 Communications.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top