ANDA ADAM lanseaza clipul noului single, ” AMO „!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, Entertainment NEWS, media / publicitate, monden / lifestyle/ANDA ADAM lanseaza clipul noului single, ” AMO „!
  • ANDA ADAM AMO

ANDA ADAM  AMOFunky, fresh, sexy si cool, Anda ne anunta acum, in anotimupul cadourilor, ca… are „o inima de dat unui singur barbat”. Ea lanseaza astazi cel mai recent single, ‘Amo’, o productie HaHaHa care marcheaza reintoarcerea la ritmurile R’n’B care au consacrat-o.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu, regizor cu care Anda a mai colaborat si pentru clipurile sale anterioare (Show Me, Feel sau Panda Madam). Este un videoclip la care s-a lucrat timp de doua zile, in locatii diferite, si in care Anda afiseaza o imagine foarte sexy alaturi de alte personaje care iau parte la actiunea videoclipului.
Anda ne canta despre iubire si gasirea barbatului ideal. Ea nu se lasa prada pasiunii, cazand in bratele unui personaj care joaca rolul cavalerului de cartier, ci prefera iubirea adevarata, pe care o va oferi barbatului care va stii sa ii satisfaca toate dorintele.

Piesa are un text inedit, cu magnet la public, asa cum v-ati obisnuit cu toate productiile semnate HaHaHa Production si suntem siguri ca va fi un nou hit chiar inainte de trecerea dintre ani.

Vizionare placuta !!!

ANDA ADAM – Amo (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=ueRXXqywJ0o

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top