Andreea Beekman este noul Client Service Director ATELIER SAPTE.

Pasionata de arta, Andreea si-a inceput cariera profesionala in urma cu 12 ani in domeniul managementului artistic la casa de discuri Roton.

3 ani mai tarziu, Andreea a devenit pasionata si de branduri, nu doar de arta (desi continua sa participe la licitatii si sa achizitioneze lucrari artistice), si s-a angajat in publicitate in departamentul de Client Service. In urmatorii 8 ani a coordonat activitatile de BTL din cadrul Mercury360 si FCB Bucharest, unde a lucrat pentru Coca-Cola, Nestle si Sun Plaza, respectiv Vodafone, Jack Daniel’s si Baneasa Shopping City.

Absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Relatii Publice – Publicitate, Andreea Beekman va coordona incepand cu luna octombrie activitatile de client service si strategie din cadrul ATELIER SAPTE.

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt: brand experience, brand promotions si brand communication.

www.ateliersapte.ro

www.facebook.com/cuateliersapte