window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Angajatii Vodafone si Motivation au participat impreuna la Competitia de inot aniversara Motivation-Vodafone

Fundatia Motivation Romania a organizat, vineri, 7 mai, Competitia de inot aniversara Motivation-Vodafone. Competitia, gazduita de Clubul Pescariu Sports & Spa, face parte din suita de evenimente organizate de Motivation cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate in dezvoltarea de programe pentru persoanele cu dizabilitati din Romania.

La eveniment, au participat 24 de angajati Vodafone, care au concurat in sase echipe mixte de inotatori cu si fara dizabilitati, competitia fiind moderata de domnul Cristian Topescu.

Cristian Topescu a prezentat, in timpul competitiei, povestile inotatorilor in fotolii rulante care au intregit echipa Fundatiei Motivation: Lucian Negoita, psiholog, primul angajat Motivation ca spitor de roti, care utilizeaza un fotoliu rulant in urma unui accident prin plonjare in apa la varsta de 18 ani; Ciprian Anton, instructor de viata independenta, acum si elev, dupa 6 ani de la accident, Ghiorghi Filip, sportiv si director Distributie Scaune Rulante, pozitie din care ajuta sute de persoane sa dobandeasca mobilitate cu ajutorul unui scaun rulant, Dan Huma, membru al echipei de inot Motivation, formata din inotatori cu si fara dizabilitati, care participa in fiecare an la Maratonul celor 24 de ore de inot de la Brasov, Dan Maftei, care face antrenamente de baschet cu tinerii in scaun rulant, si Andrei Venenciuc, instructor de viata independenta pentru beneficiarii Fundatiei Motivation.

Fundatia Vodafone Romania sprijina Fundatia Motivation Romania din anul 2007, sustinand programe destinate tinerilor dezinstitutionalizati cu dizabilitati care traiesc in case de tip familial Motivation si programe copii cu dizabilitati severe.

Fundatia Motivation Romania este o organizatie neguvernamentala infiintata in 1995 pentru a oferi scaune rulante personalizate si servicii de viata independenta persoanelor cu dizabilitati din Romania. Incepand din 2003, Motivation ofera servicii rezidentiale i educative in comunitate pentru 37 de copii si tineri cu dizabilitati severe transferati dintr-un centru de plasament. Din 2006, Motivation ofera servicii de facilitare a angajarii persoanelor cu dizabilitati din intreaga tara.

Adresa: Str. Podisor Nr.1, loc. Buda, Com Cornetu, Jud Ilfov , Romania
Tel: +4021 4480242
Fax: +4021 4481107
info@motivation.ro

2014-01-29T14:12:24+02:0012 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top