window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Antinevralgic® – un brand 100% românesc care îşi continuă călătoria

Antinevralgic® – un brand 100% românesc  care îşi continuă călătoria

Antinevralgic® este un brand 100% românesc, cu tradiţie şi eficienţă dovedită de peste 40 de ani.

Călătoria Antinevralgic® a început în anii ’60 de la Uzina de Medicamente Bucureşti, actuala fabrică Zentiva, o companie Sanofi.

Un moment important din istoria produsului a fost anul 1996, când s-a înlocuit formula chimică a Antinevralgic®, conform unei decizii a Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Astfel, fenacetina a fost înlocuită de paracetamol, un principiu activ cu proprietăţi terapeutice dovedite.

În anul 1997, marca a fost înregistrată la OSIM, iar în 2000 s-au introdus blisterele ca formă de ambalare, care asigură o stabilitate mai bună.

Anul 2008 a însemnat o revitalizare a brandului printr-o campanie de comunicare neconvenţională pentru un produs tradiţional, respectiv promovarea prin outdoor: panotaj şi mijloace de transport în comun.

În 2011, s-a reînceput comunicarea TV sub sloganul „Combate cu cap durerea de cap”. Anul 2013 va rămâne unul marcant în istoria brandului, prin lansarea Antinevralgic® Forte, o soluție terapeutică pentru dureri de cap intense și migrene.

În 2014, călătoria brandului tradiţional românesc de analgezice a continuat cu noi ambalaje pentru cele două produse Antinevralgic® P şi Antinevralgic® Forte.

Astăzi, Antinevralgic® este cel mai utilizat analgezic românesc sub formă de comprimate, eliberat fără rețetă (în unități, conform IMS MAT Decembrie 2014).

Povestea merge mai departe!

Despre Sanofi

 Sanofi, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor. Sanofi deţine atuuri importante în domeniul sănătăţii şi se bazează pe 7 platforme de creştere: soluţii pentru diabet, vaccinuri de uz uman, produse inovatoare, boli rare, produse fără prescripţie medicală, pieţe emergente şi sănătatea animalelor. Sanofi este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY).

2015-04-02T12:31:57+03:0002 aprilie 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate, social|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top