window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Anunt Primăria Municipiului Sibiu – Se primesc proiecte pentru agenda sportivă a anului 2015

Anunt Primăria Municipiului Sibiu - Se primesc proiecte pentru agenda sportivă a anului 2015

Primăria Municipiului Sibiu a lansat joi, 5 februarie prima sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Sibiu.

Operatorii sportivi interesaţi să obţină o finanţare de la bugetul local pentru aceste evenimente pot consulta Ghidul de finanţare şi pot descărca formularele pentru solicitarea finanţării de pe site-ul Primăriei Sibiu – http://cultura.sibiu.ro/agenda_sportiva.html.

Proiectele se vor putea depune în perioada 05.02.2015 – 19.02.2015, la Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, situată pe strada S. Brukenthal nr. 2, în atenţia Serviciului Cultură, Sport şi Turism. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este de 19.02.2015 ora 12.00.

Suma totală alocată din bugetul local pentru agenda sportivă a anului 2015 este de 3.000.000 lei. Din aceste fonduri vor fi finanţate proiecte sportive de interes public care sunt incluse în categoriile: Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi.

„Suma alocată pentru agenda sportivă a acestui an este comparabilă cu cea alocată anul trecut. Dorim în continuare să sprijinim atât sportul de performanţă cât şi sportul de masă, care sperăm că va atrage tot mai mulţi dintre sibieni, ca formă de agrement şi ca mod de a se menţine sănătoşi” a precizat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 2 sau pe e-mail: agendasportiva@sibiu.ro.

În anul 2014, agenda sportivă a fost alcătuită din 41 de proiecte cofinanţate din bugetul local cu o sumă de 2.708.000 lei. Sibiu Duatlon 2014, SemiMaraton Sibiu 2014, Festivalul Sportului, Strongman Champions League s-au adăugat la evenimentele deja foarte apreciate şi cunoscute precum Red Bull Romaniacs, Raliul Sibiului, Sibiu Open şi Turul Ciclist. Primăria Sibiu a fost mândră să poată sprijini şi în anul 2014 echipa de baschet CSU Sibiu.

(foto credit: Silvana Armat)

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top