Anunţaţi la 021.9391 orice act de vandalism săvârşit împotriva bunurilor RATB!

  • autobuz ratb

autobuz ratb

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) se află în plină campanie de curăţenie şi apelează la călători, rugându-i să anunţe la numărul de telefon 021.9391 atunci când sesizează lipirea de afişe sau anunţuri ori orice act de vandalism săvârşit în mijloacele de transport în comun sau pe stâlpii de susţinere a liniilor de contact.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Programul de igienizare se derulează pe două componente, care vizează atât vehiculele, cât şi mobilierul stradal.

În ceea ce priveşte igienizarea stradală, activităţile se concentrează pe zona liniilor de tramvai, până în prezent, echipele RATB reuşind să cureţe 5.773 garduri/ panouri de protecţie, 50 de copertine din staţii, 44 de borne de semnalizare a refugiilor şi 32 de peroane. Aceste cifre se referă numai la activitatea desfăşurată pe traseele a trei linii de tramvai, 41, 21 şi 1, urmând a fi extinsă pe întreaga reţea de tramvaie. Totodată, au fost curăţaţi şi vopsiţi peste 500 de stâlpi, eliminându-se buruienile şi deşeurile adunate la bază, precum şi afişele lipite.

În paralel, toate vehiculele RATB trec în această perioadă printr-un program complex de igienizare, inclusiv a instalaţiilor de ventilaţie şi climatizare.

Anul trecut, RATB a suferit pierderi de peste un milion de lei în urma actelor de vandalism.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-03-30T11:58:43+03:0030 martie 2016|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , , |
Go to Top